Čistila in stroji

Za zagotavljanje kvalitetnih storitev na najvišji ravni je izrednega pomena uporaba ustreznih strojev za izvedbo ter kakovostnih čistil, prilagojenih specifičnim potrebam čiščenja. Poleg standardov izvedbe smo tako v našem podjetju zastavili tudi standarde kakovosti opreme, zato vam naš čistilni servis lahko zagotovi kvaliteten celostni servis z najsodobnejšo opremo in profesionalnimi čistili.

Čistila

Učinkovitost čiščenja je neposredno povezana tudi z ustreznostjo uporabe posameznih čistil, zato v našem čistilnem servisu uporabljamo preverjena čistila priznanih proizvajalcev. Glede na izkušnje znamo izbrati popolnoma primerna čistila tudi za čiščenje specifičnih materialov, zato lahko vedno zagotovimo brezhibno čistočo, hkrati pa opremo obvarujemo pred neželenimi poškodbami.

Glede na sodobne trende in znanje pri delu v čim večjem obsegu uporabljamo naravi prijazna čistila in se lahko na vašo željo dogovorimo, da jih uporabimo pri celotnem čiščenju vaših prostorov.

Stroji

Za izvedbo vseh zahtevnejših oziroma specifičnih čiščenj, kot so na primer čiščenje streh in fasad, uporabljamo profesionalne stroje, ki zagotavljajo maksimalne učinke brez poškodb podlage. Tudi sicer se pri čiščenju zanašamo zgolj na vrhunsko opremo, saj vam lahko le na ta način zagotovimo največjo čistočo prostorov, kvalitetno izvedbo in varovanje pohištva ter objektov pred neželenimi praskami in poškodbami.