Čiščenje fasade in strehe

Odločite se za kvalitetno ter učinkovito čiščenje fasade in strehe, saj boste na ta način podaljšali življenjsko dobo vašega objekta in hkrati poskrbeli tudi za estetski videz.

Dejstvo je, da vplivi okolja sčasoma streho in fasado objekta obremenijo z umazanijo, mahovi in plesnijo, zaradi česar se lahko življenjska doba objekta skrajša. Čistilni servis Prosijaj poskrbi za profesionalno čiščenje streh in fasad ter si zagotovite optimalne rezultate.

Učinkovito čiščenje fasade

Zaradi zunanjih vplivov in nabiranja plesni, nesnage in mahov fasada postane neprivlačna, poleg tega pa našteti dejavniki krajšajo življenjsko dobo fasade.

Rešitev je na dosegu roke, saj vam naši strokovnjaki zagotavljajo profesionalno pranje fasade z biorazgradljivimi sredstvi, ki povzročajo odmiranje vseh mikroorganizmov in s posebnimi postopki odstranijo vse obloge. Poleg osnovnega čiščenja fasade tudi impregniramo ter vam zagotovimo celostno sanacijo, zaradi katere bo vaša fasada spet čista in v optimalnem stanju.

Profesionalno čiščenje streh

Streha je najbolj izpostavljen del objekta in zunanji vplivi sčasoma terjajo svoj davek. Da boste vaši strehi zagotovili dolgo življenjsko dobo in hkrati tudi lepši videz, se odločite za profesionalno čiščenje. Čiščenje opravljamo s pomočjo visokotlačnega čistilnika ali z mokro mivko, nato pa streho dodatno impregniramo z vodoodbojnimi premazi, da zagotovimo maksimalno zaščito in preventivo pred nadaljnjo škodo.

S pomočjo posebnega postopka poliranja do dna strehi zagotovimo zaščito pred kopičenjem umazanije, prodiranjem vlage ter nastankom alg in mahov. Čiščenje streh je priporočljivo vsakih 5–8 let.

Zakaj se odločiti ZA čiščenje fasade in strehe?

  • Podaljšanje življenjske dobe objekta
  • Optimalna zaščita objekta
  • Preventiva pred nadaljnjo škodo
  • Cenovno ugodne storitve
  • Profesionalnost našega osebja
  • Strokovna izvedba in vidni rezultati

pranje fasade

čiščenje strehe