O nas

Smo sodobno in inovativno podjetje, ki želi na področju čiščenja zagotavljati maksimalno kvalitetne storitve. Nudimo profesionalno in kakovostno čiščenje vseh vrst objektov od strehe do tal in naš cilj je postati sinonim za kakovost na področju čiščenja objektov.

Zavedamo se, da so potrebe naročnika na prvem mestu, zato smo svoje storitve in organizacijo izoblikovali tako, da lahko ponudimo kar največjo fleksibilnost in vam zagotovimo servis po meri. Ena izmed naših pomembnejših prednosti je tudi kratek odzivni čas, saj s pomočjo usposobljenega osebja in dobre organizacije poskrbimo za hitro in učinkovito realizacijo naročenih storitev.

Pri izbiri čistilnega servisa je eden najpomembnejših dejavnikov zanesljivost in ponosni smo, da so naši dosedanji poslovni partnerji to prepoznali, hkrati pa si želimo, da del zgodbe postanete tudi vi in se prepričate o kvaliteti in ažurni izvedbi storitev, ki jih nudimo.

Vizija

Prizadevali si bomo še naprej ohranjati tako visoke standarde kakovosti in si s kvalitetnim delom utrjevati mesto med najboljšimi čistilnimi servisi v Sloveniji.

Sodelavci

Eden ključnih členov vsakega podjetja so njegovi zaposleni in pod našim okriljem smo združili strokovnjake, ki svoje delo odlično obvladajo, poleg tega pa imajo tudi čut za delo z ljudmi in so pripravljeni na fleksibilnost.

Zagotavljamo vam, da si bo naša ekipa ves čas prizadevala uresničevati vse vaše želje in da vam bomo v največji možni meri zagotavljali kvaliteto, ažurnost in dosledno delo.