Čiščenje in likanje na domu

Storitev čiščenje in likanje na domu bo bistveno izboljšala vaš vsakdanjik, saj boste naenkrat imeli dovolj časa za hobije in dejavnosti, ki jih radi počnete. Dejstvo je, da čiščenje in likanje tedensko zahtevata vsaj nekaj ur vašega časa, poleg tega pa ste pogosto še preutrujeni, da bi oboje opravili 100 %.

Zdaj lahko na tovrstne skrbi pozabite, saj Prosijaj – servis za čiščenje poskrbi za kvalitetno in hitro likanje in čiščenje na domu z ugodno ceno.

Kvalitetno čiščenje na domu

Prav gotovo si želite, da bi bil vaš dom ves čas čist in urejen, vendar zaradi obilice obveznosti to preprosto ni mogoče. Zavedamo se vaših potreb, zato vam lahko zagotovimo kvalitetno in natančno čiščenje vašega doma, ki je popolnoma fleksibilno in prilagojeno vašim željam.

Čiščenje na domu lahko naročite, kadar vam časovno najbolj ustreza in tako dragoceni čas, ki bi ga izgubili ob krpi in sesalcu, porabite za stvari, ki so vam ljube. Naše usposobljeno osebje (čistilka na domu) bo medtem poskrbelo, da bo vaš dom naravnost zasijal.

Prednost rednega čiščenja prostorov je tudi ta, da je dela vedno manj in tako tudi sami ob minimalnem trudu z lahkoto vzdržujete čistočo prostorov.

Kakovostno likanje na domu

Likanje je eno izmed opravil, ki se mu bi mnogi najraje izognili. Zdaj se vam z likanjem ni več potrebno ukvarjati, saj vam lahko zagotovimo kvalitetno storitev na vašem domu. Naše osebje je dobro izurjeno in bo poskrbelo, da bodo vaša oblačila profesionalno zlikana in zložena. Nič več vam ne bo potrebno skrbeti za specifiko posameznih oblačil, saj bomo na vse pozorni mi, tako da boste lahko vi le še uživali v udobnih in lepo urejenih oblačilih.

Zakaj se odločiti ZA čiščenje in likanje na domu?

  • Velik prihranek vašega dragocenega časa
  • Čiščenje prilagojeno vašim potrebam
  • Zadovoljstvo v vedno čistem domu
  • Ugodna cena čiščenja na domu
  • Profesionalnost našega osebja
  • Maksimalna fleksibilnost in prilagajanje vašemu urniku
  • Skrbnost in natančnost pri likanju

čiščenje na domu cena

čiščenje na domu in likanje