Čiščenje oken in steklenih površin

Velik pomen pri estetskem videzu objekta igrajo steklene površine, ki pa se zaradi občutljivosti hitro umažejo in se na njih dodatno nabirajo prašni delci ter ostala umazanija. Čiščenje oken in drugih steklenih površin zato zahteva kar nekaj truda in prostega časa, poleg tega pa je čiščenje potrebno tudi ustrezno izvesti, saj sicer ne bomo dosegli želenih učinkov.

Zdaj je čas, da zamudno opravilo prepustite strokovnjakom iz podjetja Pro-sijaj, ki bodo čiščenje stekel opravili s profesionalno opremo in primernimi čistili, kar bo zagotovilo boljšo zaščito stekel pred nabiranjem umazanije in učinki bodo na ta način trajali bistveno dlje časa.

Čiščenje oken naj bo redno in dosledno

Poseben izziv predstavlja čiščenje steklenih površin na večjih objektih, kjer dela sami praktično ne morete opraviti, saj sta potrebna usposobljenost in znanje, da so površine očiščene dosledno in učinkovito. Naša strokovna ekipa bo poskrbela tudi za čiščenje najbolj zahtevnih steklenih površin, saj imamo ustrezne izkušnje, čistila in orodje, s katerimi bomo za vaš objekt optimalno poskrbeli. Čiščenje oken še nikoli ni bilo tako enostavno!

Zahtevno čiščenje stekel površin po gradbenih delih

Pri čiščenju stekel po gradbenih delih je potreben poseben pristop, saj so tedaj površine obložene s trdovratno umazanijo, ki je z nepremišljeno izbranimi čistili sploh ni mogoče odstraniti. Odločite se za našo pomoč in naši strokovnjaki bodo pred izvedbo storitve pripravili kvalitetna čistila s preverjenim delovanjem, poleg tega pa bodo po potrebi predhodno opravili tudi mehansko čiščenje s strgalom in odstranili sledi lepila, cementa in druge umazanije.

Zakaj se odločiti ZA čiščenje steklenih površin?

  • Dosledna, hitra in ažurna izvedba
  • Čiščenje tudi najzahtevnejših površin
  • Uporaba ustreznih profesionalnih čistil
  • Velik prihranek časa
  • Zanesljivost in upoštevanje dogovorov
  • Zagotavljanje najvišje kvalitete storitev

šiščenje oken in stekel